Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Viacom otvorio račun! Vodstvu Bellatora naredili da potpišu svakog vrhunskog borca bez ugovora | Fight Site

Viacom otvorio račun! Vodstvu Bellatora naredili da potpišu svakog vrhunskog borca bez ugovora

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.04.2017 22:41h Autor:

bellator

Čini se kako Bellator ne namjerava stati na velikim imenima koje su tek doveli u svoje redove. Zapravo, čini se kako je njihov vlasnik, superbogata kompanija Viacom, napokon odlučila uložiti u ovu borilačku promociju.

Nešto više o tome rekao je Ariel Helwani, koji je sudjelovao na press konferenciji povodom najave Bellator 180 eventa, a odmah je saznao još neke informacije o drugoj najjačoj borilačkoj promociji svijeta. No, ukoliko se počne ostvarivati ono što je Helwani čuo, mogao bi se Bellator sve više početi približavati kvaliteti UFC-a.

“Razgovarao sam s jednim visoko rangiranim službenikom Bellatora u Madison Square Gardanu. On mi je rekao jednu stvar što se tiče dovođenja slobodnih boraca. Ukoliko mislim da su oni s ovim posljednjim imenima završili, rekao je da se jako varam i da je došla naredba s najvišeg mogućeg nivo u u Viacomu. Oni su rekli da ne smijemo nikako sada stati, nego da je cilj stvoriti New York Yankeese iz 1927. godine. Žele da potpišu svako veliko ime koje smo u mogućnosti. Oni su trenutno spremni biti vrlo agresivni, a kada dođe prosinac žele pogledati unazad i reći da su u ovoj godini zapravo tek zagrebli površinu. Barem je to ono što sam uspio saznati od njih”, ekskluzivno je rekao Helwani u MMAHouru.

Naravno, što je više kvalitetnih boraca u Bellatoru, biti će više sponzora, a time automatski i više interesa boraca da se dođu boriti u tu promociju. Posebno ako znamo da ugovor UFC-a i Reeboka traje do srpnja 2021. godine, a MMA je svakim danom sve popularniji. Osim toga, Viacom je medijska tvrtka koja zapošljava 10.500 ljudi, a procijenjena vrijednost prema Forbesu joj je 17.3 milijarde dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI