Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Viacom kupio Bellator, UFC napokon dobiva opet konkurenciju! | Fight Site

Viacom kupio Bellator, UFC napokon dobiva opet konkurenciju!

Ostale vijesti 26.10.2011 13:53h Autor:

Bellator logo

Vlasnik MTV-a i još nekoliko televizijskih kanala, gigant Viacom, kupio je većinski udio u američkoj MMA promociji Bellator.

Plan je krenuti s emitiranjem priredbi uživo na Spike TV-u na početku 2013. godine. Ovo dakako baca sasvim novo svjetlo na američku MMA scenu, a jasno je kako će UFC u budućnosti imati ozbiljnu konkurenciju.

U razgovoru za USAToday, čelnici Bellatora i Viacoma izrazili su zadovoljstvo postignutim dogovorom. Prelazak Bellatora na Spike TV garantira ovoj promociji plasman u gotovo 100 milijuna američkih kućanstava što je znatno povećanje s obzirom na dosadašnje prikazivanje na MTV2 kanalu.

“Ovaj deal nam je riješio mnoge probleme. Postojalo je mjesto na MMA sceni koje je trebalo popuniti s obzirom na to da nema više promocija poput Strikeforce, IFL-a ili Afflictioa”, izjavio je direktor Bellatora Bjorn Rebney.

Predsjednik Spike TV-a, Kevin Kay, se našalio otrovnom strelicom na račun bivšeg partnera Dane Whitea.

“Tko voli više natjecanje od Dane Whitea? Ja, no oni nisu konj s kojim se želimo upustiti u utrku. Shvatili smo da će naš deal s UFC-om stići do kraja, tako da smo odmah krenuli u pregovore s MTV2 kanalom. Trenutačno stvaramo vrijednost nečemu čemu smo vlasnici i što ćemo imati na duži period”, izjavio je Kay.

“UFC je broj jedan u svemiru i to je činjenica. Zaista respektiramo tu kompaniju”, dodao je Kay kada su ga upitali jesu li danas postali ozbiljna konkurencija UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI