Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Venom” Page: Uspavao bih McGregora, ali ne prebrzo, želio bih pokazati dominaciju! (VIDEO) | Fight Site

“Venom” Page: Uspavao bih McGregora, ali ne prebrzo, želio bih pokazati dominaciju! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.11.2016 11:06h Autor:

Michael Page

Michael Page je jedan od najboljih boraca izvan UFC-a. Neporaženi Englez (11-0) je svojim atraktivnim nastupima odavno privukao pozornost borilačkih medija, a mnogi su ga u svojim komentarima odlučili usporediti s legendarnim Andersonom Silvom. Bellatorova zvijezda se pred svoj idući nastup dotaknula i potencijalne borbe s UFC-ovim prvakom – Conorom McGregorom.

“Uspavao bih ga. S obzirom na veličinu borbe i njegovog imena, želio bih ga dominirati i samim time ga ne bih htio prerano uspavati. Želio bih pokazati ljudima razinu na kojoj se nalazim u odnosu na tog lika. Nemojte me krivo shvatiti, sjajno je sve što je on učinio za ovaj sport. Uvelike je pomogao u njegovoj promociji. Sviđa mi se taj tip i mogao bih ga danima slušati. Na mikrofonu bi on sigurno pobijedio. Sjajan je i talentiran, ali ja svoje pričanje odrađujem u kavezu. Tko zna, trenutno smo na različitim putevima, ali možda se oni jednog dana spoje”, izjavio je Page za KODH TV.

MVP je u svom posljednjem nastupu brutalnim letećim koljenom svladao Evangelistu Santosa, a svoj idući ulazak u kavez će imati 19. studenog na Bellator 165 priredbi. Tom će mu se prigodom suprotstaviti Amerikanac Fernando Gonzalez (25-13).

Kako bi po vama završio susret UFC-ove i Bellatorove zvijezde?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI