Venom Page se ne namjerava boriti protiv Daleya: Odbio me tri puta, ne čekam ga više!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.06.2017 23:41h Autor:

Michael Page

Michael Page nema se namjeru boriti protiv Paula Daleya, iako je vodstvo Bellatora najavilo kako je to njihova iduća velika borba. Kao razlog navodi to što je Daley već tri puta odbio ponuđenu borbu.

Ariel Helwani objavio je na svom Twitteru video poruku koju je dobio od Michaela Pagea, u kojoj neporaženi britanski borac javno objavljuje kako više nema namjeru dogovarati borbu protiv Paula Daleya. Njihov duel se zapravo već dugo iščekuje, a i sam predsjednik Bellatora je najavio kako je to iduća velika stvar. Page se također veselio toj borbi, no sada je izgubio interes za nju.

“Zamisli ovo. Bellator me kontaktirao sa sjajnim vijestima. Rekli su mi kako će organizirati borbu mene i Paula Daleya te da će ona biti glavna borba londonskog eventa u rujnu. To je bilo ono što sam htio čuti. Nakon što je Daley sramotno izgubio od Rorya MacDonalda, on je odlučio prozvati me. Izašao je iz kaveza i neprofesionalno krenuo prema meni. Tada sam bio uvjeren kako će do borbe sigurno doći. No, pazi ovo. Paul Daley je po treći puta ove godine odlučio kako se ipak neće boriti protiv mene. Upravo tako, znam da razmišljaš isto kao i ja te da ti to nema smisla, budući da je on prozvao mene. Paul Daley, ti si razočaranje i sramota za svakog britanskog borca te prema svakom fanu koji je htio vidjeti tu borbu. To je tvoja ostavština. Odbio si me treći puta i službeno si vani, nemoj me više nikada prozivati!”, rekao je Page u videu, koji smo podijelili ispod teksta.

O Daleyevom odbijanju borbe nemamo informacija, osim onog ranijeg, što je izjavio kako će se boriti kada on tako odluči. Čini se da mu prema tome rujan baš i nije bio najbolja opcija, odnosno da se misli boriti tek kasnije ove godine. Budući da se Page nije borio na londonskom eventu prošlog mjeseca, nakon otkazivanja protivnika, njemu je borba potrebna što prije, a i Bellator neće propustiti priliku staviti ga na londonski event. Samo je sada pitanje protiv koga, ukoliko Daley uistinu ne namjerava odraditi taj duel.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI