“Venom” Page o ispadanju Engleza od Hrvatske: “One day it’s coming home…”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.07.2018 13:23h Autor:

Michael Page

Već smo vam donijeli ohrabrujuće poruke koje su hrvatski MMA majstori Mirko Filipović i Stipe Miočić poslali hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji uoči jučerašnjeg velikog polufinala na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Hrvatska je na koncu zasluženo pobijedila nakon produžetaka i nove drame i sada će se sučeliti s Francuskom u samom finalu. Englezi su potcijenjivali Vatrene, no na kocnu im se to obilo o glavu te će se morati zadovoljiti borbom za treće mjesto.

Kada smo vam već donijeli “nogometne reakcije” naših MMA boraca, odlučili smo provjeriti što najpopularniji engleski MMA borac kaže na jučerašnju utakmicu. Radi se naravno o Bellatorovom majstoru Michael “Venom” Pageu koji uživa veliku popularnost na Otoku.

“Venom” je pratio utakmicu iz Moskve, a nakon što je ona završila, a njegova momčad je izgubila, odlučio joj je posvetiti objavu na službenom Instagramu.

“Čestitke momci, ovaj put očito nije suđeno. Ali učinili ste nas ponosnima. Nastavite učiti, nastavite napredovati i ostanite gladni. Jedan dan će se vratiti kući”, prvi je dio poruke Pagea.

U drugoj se odlučio obračunati s Daily Mailom koji je kritički pisao o nastupu nekih engleskih nogometaša s čime se on ne može složiti.

“A, ako netko želi pričati sranja o Sterlingu, neka me odmah prestane pratiti. Jebeš Daily Mail”, dodao je Page.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI