Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Venom Page ima ludu ideju: Što kažete na UFC vs Bellator? | Fight Site

Venom Page ima ludu ideju: Što kažete na UFC vs Bellator?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.09.2016 16:41h Autor:

Michael Venom Page/Instagram

Jedan od najpopularnijih MMA boraca izvan UFC-a, Michael Venom Page posljednjih godina oduševljava svojim pobjedama i stilom kojim je skupio na stotine tisuća fanova širom svijeta.

Mnogi već dugo zazivaju njegov prelazak u UFC, no kao glavna zvijezda konkurentske promocije Page je ostao vjeran Bellatoru, ali ovih dana ponudio i zanimljivu ideju. Page je predložio da se dvije najjače promocije udruže i dopuste borcima da se bore između sebe.

“Prijateljska konkurencija je dobra, ali kada bi UFC i Bellator nekako uspjeli dogovoriti suradnju i napraviti zajedničku priredbu, to bi bilo nevjerojatno”, rekao je Page i dodao: “To bi me vratilo u dane WWE-a. Čovječe, sjećam se tih priredbi koje su promijenile sve. Ako bi UFC i Bellator stisnuli ruke i surađivali u nekoliko stvari, to bi bilo bolje za borce, bolje za fanove i bolje za sve. Bio bih za takvu opciju”.

Bellator je u prošlosti surađivao s drugim organizacijama na zajedničkim priredbama, kao s Gloryjem, no UFC nije pokazao interes za takve dogovore. S promjenom vlasnika u najjačoj svjetskoj MMA promociji, možda se i klima u UFC-u promijenila pa bi u budućnosti mogli vidjeti Pagea protiv neke od UFC-ovih zvijezda. Mnogi su aktivni borci ionako već nastupali u obje organizacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI