Venator FC 3: Barnatt obranio titulu, Mayhem ugušen, Palhares i Hamill nokautirani (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.05.2016 11:00h Autor:

Venator

Venator FC 3 opravdao je najave svog predsjednika i pružio niz spektakularnih borbi, čime se može reći da se isplatio rizik angažiranja poznatih boraca. Osim toga, publika je mogla vidjeti i nekoliko iznenađenja.

Vrlo uspješno globalno predstavljanje imala je talijanska MMA promocija Venator, koja je svoj treći event napunila poznatim borcima, čime su osigurali “headline” rubrike svih renomiranih svjetskih portala, a uspješno su odabrali i datum bez ijednog eventa elitnih promocija. Svih devet borbi glavnog programa završilo je prekidom, uz nekoliko iznenađenja.

Najveći šok se vjerojatno dogodio u glavnoj borbi, gdje je norveški borac Emil Weber Meek nokautirao Rousimar Palharesa u prvoj minuti, nakon obranjenog pokušaja rušenja, osvojivši Venatorov pojas velter kategorije. Onaj u srednjoj ostaje kod Lukea Barnatta nakon krasnog nokauta u drugoj rundi protiv Stefan Croitoroua.

Dugo očekivani povratak Jasona Mayhem Millera također nije prošao najbolje, odnosno sjajni jiu-jitsu borac ugušen je u drugoj rundi od strane Mattie Schiavolina, poznatog talijanskog borca, kojeg se sjećamo i iz FFC-a. U borbi veterani, Sokodjou je nokautirao Matta Hammila nakon samo 37 sekundi. Od poznatih boraca nastupio je i Cody McKenzie i slavio, prekinuvši niz od pet poraza. Način pobjede je, naravno, giljotina, čak 12. put od njegovih 16 pobjeda u karijeri.

Venator FC 3 – Rezultati

Emil Weber Meek def. Rousimar Palhares – TKO (R1, 0:45)
Luke Barnatt def. Stefan Croitoru – TKO (R2, 2:32)
Rameau Thierry Sokoudjou def. Matt Hamill – KO (R1, 0:37)
Marvin Vettori def. Igor Araujo – SUB (R1, 1:13)
Mattia Schiavolin def. Mayhem Miller – SUB (R2, 3:10)
Karl Amoussou def. Giovanni Melillo – TKO (R1, 4:51)
Jack Hermansson def. Ireneusz Cholewa – TKO (R1, 1:05)
Cody McKenzie def. Valeriu Mircea – SUB (R2, 1:30)
Che Mills vs. Terry Montgomery – no contest

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI