Veliki udarac za prvi Bellator PPV: Otpao Ortiz!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.10.2013 00:33h Autor:

Tito Ortiz

Bellatorov prvi PPV event pretrpio je težak udarac! Kako prenose svjetski MMA mediji, Tito Ortiz doživio je ozljedu zbog koje neće moći nastupiti u meču s Quintonom Jacksonom.

Ortiz je ozlijedio vrat tijekom treninga, a novinari "MMAFightinga" nisu mogli dobiti komentar i potvrdu informacije iz kampova Rampagea ili Huntington Beach Bad Boya.

Bellatorov prvi PPV event održat će se 2. studenog, a za sada se ne zna šta će biti s Rampageom.

Spike TV i Bellator održali su ubrzo nako objave vijesti izvanrednu press konferenciju, na kojoj je potvrđena informacija da je Tito Ortiz doživio ozljedu vrata, te da se neće moći boriti s Quintonom Jacksonom na Bellator eventu koji je zakazan za početak studenog.

"Tito je doživio frakturu vrata i neće se boriti sljedeće subote. Naše misli i molitve su uz njega. On je razočaran zbog ove ozljede, no doktor je rekao kako bi mogao ostati paraliziran ukoliko udari glavom o pod", rekao je Rebney.

On je istakao i da je PPV otkazan te da će borbe biti besplatne. Novi protivnik za "Rampagea" nije pronađen.

"Dobra stvar u svemu je što ćemo borbe pustiti besplatno na Spike TV-u. Razmišljali smo o brojnim imenima, no nismo mogli naći adekvatnog protivnika. Pričali smo s Attilom Veghom, ali ni to nije išlo. Event će prevoditi Chandler i Alvarez, a ideja o PPV eventima je i dalje živa", istakao je između ostalog Rebney.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI