Veliki udarac za Bellator, Alvarez se ozlijedio

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.05.2014 16:19h Autor:

Eddie Alvarez

Jedan od najboljih svjetskih boraca u lakoj kategoriji i jedna od dvije najveće Bellatorove zvijezde, Eddie Alvarez, doživio je ozljedu te neće nastupiti idući tjedan protiv Michaela Chandlera. To je veliki udarac za organizaciju i njihov prvi PPV event na kojem je glavna borba trebala biti upravo između ta dva borca.

Eddie Alvarez (25-3) otkazao je borbu na Bellator 120 eventu, onu u kojoj se trebao po treći put susresti s Michaelom Chandlerom te napokon doći do odluke koji je od njih dvojica bolji borac. Isto tako, Alvarez je trebao braniti svoj pojas prvaka, koji je krajem prošle godine osvojio upravo protiv Chandlera.

Tako će borba za pojas ipak pričekati, a Michael Chandlera (12-1) nastupit će protiv Willa Brooksa (13-1), pobjednika prošlosezonskog Bellatorovog turnira u lakoj kategoriji, koji se po Bellatorovim pravilima trebao boriti protiv Alvareza za naslov, no organizacija je odlučila prvo završiti trilogiju, a tek onda dati priliku Brooksu. Brooks se na ovom eventu trebao boriti protiv Natea Jollya, no sada je usmjeren u glavnu borbu eventa.

Chandler i Alvarez prvi put su se sastali u studenom 2011. godine kad je Chandler slavio gušenjem u četvrtoj rundi, dok je točno dvije godine kasnije Alvarez pobijedio u revanšu, podijeljenom odlukom nakon pet rundi. Obje borbe bile su u najužoj konkurenciji na svakom respektabilnom izboru za borbu godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI