Velika većina čitatelja FS-a smatra da bi Fedor trebao u mirovinu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.01.2019 16:48h Autor:

Fedor Emelianenko

Nakon samo nekoliko dana od kada je naša posljednja anketa aktivna, vrijeme je za “prolazno vrijeme”. Do sada da je svoj sud u anketi čije je pitanje glasilo “Treba li Fedor nakon poraza od Badera u konačnu mirovinu?” dalo više od tisuću ljudi, no anketu ćemo ostaviti aktivnom još neko vrijeme.

U ovom trenutku velika većina posjetitelja Fight Sitea smatra da s obzirom na posljednje nastupe, a posebno radi teškog poraza od Ryana Badera, legendarni Rus treba i konačno objesiti rukavice o klin.

“Napravio je dovoljno, trebao je i ranije otići” – je najpopularniji odgovor, koji je sakupio 39 posto glasova. Za opciju “Da, ne mogu ga gledati kako ovako gubi”, se odlučilo još 23 posto. Ta dva odgovora, koja zagovaraju imorovljenje, su zajedno sakupila 62 posto glasova i čine priličnu većinu u ovoj anketi za sada.

Treći najpopularniji odgovor je “Odluka je na njemu”, za koji se odlučilo čak 22 posto čitatelja Fight Sitea. Odluka zaista jest na njemu i ova anketa, kao što smo i prvotno naglasili, nema svrhu nekoga tjerati u penziju. Profesionalni sport je takav da svatko radi ono što je njemu po volji i dok to njemu ima smisla, nitko ga ne bi trebao osuđivati i “soliti mu pamet”. Uostalom, Fedor sam riskira svoje zdravlje i svjestan je odgovornosti koju ima.

9 posto čitatelja Fight Sitea smatra da se “Fedor ne bi trebao povući jer je ono protiv Badera bio loš dan”, a još 6 posto smatra da ne treba u mirovinu “jer se i dalje može nositi s konkurencijom”. To je zbrojeno 15 posto onih koji smatraju da je Fedoru i dalje mjesto u profesionalnom borilištu.

Rezultate ove ankete koju ćemo ostaviti aktivnom još neko vrijeme možete prokomentirati ispod ovog teksta. Ukoliko niste dali svoj glas, potičemo vas da to učinite. Hvala svima na sudjelovanju!

Što kažete na novi dizajn UFC pojasa?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI