Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Velika srpska MMA nada koja trenira s Hectorom Lombardom | Fight Site

Velika srpska MMA nada koja trenira s Hectorom Lombardom

Ostale vijesti 04.10.2011 12:11h Autor:

Bojan Veličković (Photo by Borilački Klub)

Velika srpska MMA nada i borac koji je pobijedio na reality showu ” Put Ka Vatrenom ringu”, Bojan Veličković, u intervjuu za portal Borilački Klub otkriva planove u svojoj budućoj karijeri. Veličković je u želji za usavršavanjem otišao u SAD gdje trenira, napreduje i usavršava svoje borilačke kvalitete.

“Ako je cilj ovog showa bio pronalazak borca koji bi otišao u SAD i pobijedio, onda je stvar bila 100 posto uspješna. Mogu reći da sam sretan jer sam bio dio ovog projekta jer sam osim stečenog iskustva i upoznao par ljudi koji su mi sada dobri prijatelji”, otkriva  Veličković i dodaje par riječi o svom suparniku u finalu Nemanji Uveriću.

“Nemanja je dobar dečko koji ima sve kvalitete da bi bio profesionalni borac. Vrijedan je, discipliniran, hrabar i što je najvažnije mlad. Može napredovati još mnogo. Kada je u pitanju puna dvorana, onda moram reći da mi je to posebno drago. Veliko je zadovoljstvo bilo boriti se pred toliko ljudi.”

Veličkovića sada čeka dvoboj u američkoj promociji “Ring OF Fire”…

“Iskreno, nisam očekivao da će put u SAD uslijediti tako brzo. Nisam imao puno izbora, malo sam se odmorio, zaliječio rane i nastavio dalje.”

U SAD-u trenira u American Top Teamu. Zašto?

“Uvijek sam bio slab na Miami. Još kada znate da je American Top Team institucija za borilačke vještine u što sam se i sam uvjerio kada sam stigao tamo. U Miamiju sam imao i par prijatelja koji su mi pomogli da se lakše snađem”, otkriva Veličković i opisuje svoja iskustva s Bellatorovim šampionom Hectorom Lombardom.

“Moram ga izdvojiti među svim zvijezdama u ATT-u. On mi je bio velika podrška u treninzima. Imao sam čast upoznati i Thiaga Alvesa koji je na treningu veliki profesionalac i uvijek je spreman na pomoć.”

Ostatak intervjua pročitajte OVDJE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI