Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Velika čast: Michael Buffer najavljuje meč Cro Copa i Ray Sefa! | Fight Site

Velika čast: Michael Buffer najavljuje meč Cro Copa i Ray Sefa!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.02.2012 10:16h Autor:

Michael Buffer

Apsolutno najpoznatiji svjetski najavljivač u ringu, Michael Buffer, svoju će zaštićenu rečenicu “Let’s get ready to rumble!” izgovoriti i u zagrebačkoj Areni na Cro Cop Final Fight borilačkom spektaklu koji nam slijedi 10. ožujka.

Zato što je iznimno tražen, Buffer pažljivo bira priredbe na kojima će se pojaviti pa se to uglavnom svodi samo na najveće boksačke spektakle na kojima se boksa za titulu prvaka svijeta. Ipak, zbog poštovanja prema svemu što je u svojoj karijeri napravio Mirko Cro Cop Filipović, ali i zbog kvalitete same priredbe Cro Cop Final Fight, Buffer je pristao doći u Zagreb i najaviti okršaj Filipović vs. Sefo.

Prema službenim podacima, vrijednost njegove zaštitne rečenice “Let’s get ready to rumble” se procjenjuje na 400 milijuna dolara, a sam Buffer kaže da ga ponude ispod nekoliko stotina tisuća dolara niti ne zanimaju.

Publika u Zagrebačkoj Areni imat će rijetku priliku uživo vidjeti ovog majstora svog posla koji prvi put dolazi u Hrvatsku.

Više informacija o priredbi Cro Cop Final Fight potražite na službenim stranicama, a karte možete i dalje kupiti na prodajnim mjestima Eventima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI