Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Velasquez umalo prestigao Cro Copa u utrci popularnosti! | Fight Site

Velasquez umalo prestigao Cro Copa u utrci popularnosti!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.01.2013 15:55h Autor:

Mirko Filipović

Ukusi se razlikuju, to je itekako poznato, a čini se da ta poštapalica itekako "drži vodu" kad je u pitanju MMA svijet. Potvrdila je to i posljednja anketa Fight Sitea u kojem smo vas pitali da odaberete najdražeg MMA borca.

Posljednjih dana vodila se mrtva utrka između UFC-ovog prvaka Caina Velasqueza i našeg Mirka Filipovića, koji je zadnjeg dana 2012. godine nakon prilično dugo vremena ponovno ubilježio jednu pobjedu s malim rukavicama, ali očito njegovi stariji uspjesi još uvijeke ne blijede.

Cro Cop je ipak osvojio najviše glasova. Njemu je otišlo 309 od ukupno 1315 glasova, dok se za Velasqueza odlučilo tek par ljudi manje te je on dobio 296 glasova. U postocima bez decimale oboje su dobili po 23 posto.

15 posto anketiranih odlučio se za vrlo vjerojatno skorašnjeg Cainovog protivnika, Alistaira Overeema, dok su Anderson Silva i Georges St-Pierre dobili po 12 posto glasova.

Također je mnogo onih koji su htjeli odabrati neko drugo ime koje nije bilo na popisu, njih je čak 15 posto.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI