Večeras na Fight Channelu: Čak dvije borbe za naslov na Bellator 145 priredbi!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.11.2015 18:20h Autor:

Bellator 145

Bellator se vraća s osvetom! Na nadolazećoj Bellator 145: Vengance priredbi očekuju nas čak dvije borbe za naslov. U perolakoj kategoriji Patricio Freire će braniti pojas protiv starog "prijatelja" Daniela Strausa, dok će u lakoj kategoriji Will Brooks imati isti zadatak protiv Marcina Helda. Fight Channel vam u noći s petka na subotu, 7. studenog donosi izravan prijenos priredbe u Missouriju. Program počinje u 03:00 sata iza ponoći, a možete ga pratiti i na FightChannelTV.com.

Glavna borba večeri ujedno će biti i borba za naslov u perolakoj kategoriji. No, prvak Patricio Freire i bivši prvak Daniel Straus već imaju zajedničku povijest iza sebe i ovo će biti treći put da se sastaju u kavezu. Prva borba dogodila se prije točno sto priredbi na Bellatoru 45, 2011. godine. Bili su to finali perolakog turnira i pobjedu je odnio Freire jednoglasnom sudačkom odlukom. Straus nije imao sreće ni u drugom susretu koji se dogodio u siječnju ove godine na Bellator 132 priredbi. Brazilac je tada ugušio Amerikanca i po prvi put obranio svoj pojas.

"Pitbull" je u međuvremenu još jednom obranio naslov i spreman je za ponovni dvoboj sa Strausom koji se u lipnju oporavio od poraza, svladavši neporaženog talenta Henryja Corralesa. Freire je proglašen najboljim perašem izvan UFC-a, a također dolazi iz legendarnog Chute Boxe tima(čitaj Wanderlei Silva!), tako da nas očekuje jedna vrhunska borba u uvijek zanimljivoj i dinamičnoj diviziji.

U sunaslovnoj borbi večeri također neće nedostajati akcije. Prvak lake kategorije Will Brooks branit će svoj pojas po drugi put, a protivnik će mu biti Poljak Marcin Held, čovjek kojeg nazivaju "čudom poljskog MMA-ja". Brooks je osvojio pojas u dva susreta s Michaelom Chandlerom. Prvo su se borili za privremeni pojas na Bellatoru 120, a u studenom prošle godine borili su se za pravi pojas jer je tadašnji prvak Eddie Alvarez napustio organizaciju. Held trenutno uživa niz od šest pobjeda, a prošle godine je osvojio turnir u lakoj kategoriji porazivši brata trenutnog perolakog prvaka Freirea u finalu.

Ostatak glavnog dijela priredbe sadrži još neke zanimljive borbe. Bivši prvak lake kategorije Michael Chandler tražit će ponovni put prema vrhu protiv Davida Rickelsa. Iako je Chandler poražen u tri od četiri zadnja nastupa, važno je naglasiti da je sve poraze doživio u borbama za naslov i on je zapravo cijelo vrijeme pri vrhu divizije. Također, ta tri poraza, dva od Brooksa i jedan od Alvareza, su mu jedina mrlja u karijeri, a sadašnjeg UFC-ovca Alvareza je već svladao ranije, baš kao i svog idućeg protivnika Rickelsa.

Još jedan zanimljiv meč bit će borba između publici dva dobro poznata imena. Teškaš i hrvač Bobby Lashley će nakon šest uzastopnih pobjeda tražiti osvetu protiv zadnjeg čovjeka koji ga je porazio, veterana Jamesa Thomsona. "The Colossus" Thompson je nastupao u Prideu, Strikeforceu, Dreamu, Elite XC-u, i zapravo svakoj većoj organizaciji osim UFC-a i ovo će mu biti drugi nastup u Bellatoru. Glavni card upotpunit će i borba između Emmanuela Sancheza i Justina Lawrencea.

Ne propustite ove i još 10 preliminarnih borbi na odličnoj Bellator 145 priredbi. Izravan prijenos na Fight Channelu i FightChannelTV.com počinje u noći s petka na subotu, 7. studenog, s početkom u 03:00 sata iza ponoći!

Bellator 145: Vengance

Patrício Freire vs. Daniel Straus   
Lightweight Will Brooks vs. Marcin Held   
Emmanuel Sanchez vs. Justin Lawrence   
Michael Chandler vs. David Rickels   
Bobby Lashley vs. James Thompson 

Uvodne borbe:

Alex Huddleston vs. Augusto Sakai   
Adam Cella vs. Chel Erwin-Davis   
Garrett Gross vs. Luke Nelson   
Steve Mann vs. Hugh Pulley   
Vince Eazelle vs. Chris Heatherly   
Kevin Engel vs. Kyle Kurtz   
Kain Royer vs. Clay Mitchell   
Adam Meredith vs. Jordan Dowdy   
Scott Ettling vs. Garrett Mueller   
Brandon Lowe vs. Rashard Lovelace 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI