Večeras LIVE na FC-u: Lokal Kombat iz Rumunjske!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.12.2012 14:00h Autor:

Lokal Kombat na FC-u

Fight Channel će u petak, 7. prosinca s početkom u 18 sati prenositi event slavne rumunjske kick boks promocije Super Kombat – "Local Kombat" iz tamošnjeg grada Onestija. Program će ponuditi 8 borbi po kick boks pravilima te 2 po pravilima slobodne borbe.

U glavnoj borbi večeri rumunjski borac Ionut "Pitbull" Atodiresei će se boriti protiv Španjolca Aitora Eguzkiza za titulu svjetskog kick boks prvaka do 64 kilograma WAKO Pro organizacije. Domaći borac će na vrućem terenu u Onestiji pokušati "ukrasti" naslov gostu iz Španjolske.

Od ostalih mečeva intrigira onih pet za titulu prvaka Lokal Kombat promocije koja uživa pokroviteljstvo "Borilačke Federacije Rumunjske". Pobjednici ovih dvoboja će dobiti priliku za nastup na Super Kombat turnirima koji uživaju prilično velik ugled u europskim i svjetskim kick boks okvirima. Sljedeći Super Kombat je na rasporedu već 22. prosinca, a i njega ćete moći vidjeti uživo na FC-u. 

Da niti ljubitelji slobodne borbe ne ostanu zakinuti organizator se pobrinuo pridodavši popisu borbi dva MMA dvoboja. U prvoj super borbi do 96 kilograma će se susresti Zsolt Balla i Adrian Stoiti, a u onoj intrigantnijoj, koja i predvodi cijelu priredbu, će bivši Pride borac i domaća MMA zvijezda, Alexandru Lungu, stati nasuprot relativno nepoznatog Amerikanca Stevena Banksa.

Popis borbe je obogaćen i s dvije kick boks prestižne borbe; Francuz Phillipe Salmon se u kategoriji do 72.5 kilograma bori protiv domaćeg Adriana Mitua, dok će se u diviziji do 75 kg susresti još jedan Francuz, Yasin El Hana i Rumunj Miodrag Olar.

Prijenos na Fight Channelu počinje u 18 sati stoga večer rezervirajte za Lokal Kombat. Ima li boljeg uvoda u vikend koji nudi dva LIVE prijenosa: WSB: Kazahstan vs. Velika Britanija i UFC on FOX 5.

Lokal Kombat:

Za titulu LK prvaka (-60 kg)
Marius Grăunte vs Florin Lupu

2. Za titulu LK prvaka (-69 kg)
Amansio Paraschiv vs Alin Şpan

Za titulu LK prvaka (-72 kg)
Cristian Milea vs Claudiu Bădoi

Za titulu LK prvaka (-85 kg)
Cristian Ristea vs Alexandru Nedelcu

Za titulu LK prvaka (-95 kg)
Dănuţ Hurduc vs Gabriel Flutur

Super borba MMA (96 kg)
Zsolt Balla vs Adrian Stoiţi

Super-borba (-72,5 kg)
Philippe Salmon (Francuska) vs Adrian Mitu (Rumunjska)

Super-borba (-75 kg)
Yasin El Hana (Francuska) vs Miodrag Olar (Rumunjska)

WAKO Pro svjetski naslov (-64 kg)
Atodiresei Ionut (Rumunjska) vs Aitor Eguzkiza (Španjolska)

Super borba MMA (120 kg)
  Steven Banks (SAD) vs Alexandru Lungu (Rumunjska)

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI