Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Večeras WSOF 26: Borba za naslov u peralokoj i novi nastup Khabibovog brata | Fight Site

Večeras WSOF 26: Borba za naslov u peralokoj i novi nastup Khabibovog brata

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.12.2015 20:14h Autor:

WSOF 26

WSOF će svoju sezonu završiti jednim imenima malo slabijim eventom, no unatoč tome očekuje se zanimljiva večer te možda još jedno detroniziranje prvaka perolake kategorije.

Perolaka kategorije je zapravo jedina u kojoj je WSOF do sada imao više od dva prvaka. Prvi je bio Georgi Karhanyan, njega je savladao Rick Glenn, da bi njega detronizirao sadašnji prvak, Lance Palmer. Palmer (10-1) je zapravo jedini prvak perolake koji je do sad obranio titulu.

Danas ga čeka Marcos Alexandre Almeida (17-5), koji je u svom WSOF debiu savladao prezimenjaka Saula Almeidu te je tako izborio ovu priliku, iako se očekivao revanš protiv sjajnog Ricka Glenna. Oni su zapravo sad glavne zvijezde ovog eventa, nakon što je zbog ozljede s programa otpao Tyrone Spong.

Osim te borbe sigurno vrijedi spomenuti i nastup Abubakara Nurmagomedova, mlađeg brata UFC-ove zvijezde, koji također trenira u timu American Kickboxing Academy. Nurmagomedovu (10-1) je to druga borba u organizaciji, nakon uspješnog debia. On se bori protiv Dannya Davis Jr. (11-9), koji je u WSOF-u imao seriju od tri pobjede, no ona je prekinuta u rujnu, porazom podijeljenom odlukom.

Nesuđeni protivnik Tyronea Sponga, Jake Heun (8-4) na kraju je jedva pristao na borbu protiv Clintona Williamsa (7-2), a tu je i bivši UFC-ovac Robbie Peralta, koji se sastaje s brazilskim talentom Shaymonom Moralesom.

WSOF 26 – Popis borbi

Lance Palmer (c) vs. Alexandre de Almeida [a]
Ozzy Dugulubgov vs. Nic Herron-Webb
Josh Hill vs. Bekbulat Magomedov
Sheymon Moraes vs. Robbie Peralta
Clinton Williams vs. Jake Heun

Abubakar Nurmagomedov vs. Danny Davis Jr.
Johnny Nunez vs. David Jordan
Hakeem Dawodu vs. Marat Magomedov
Giga Chikadze vs. Gil Guardado

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI