Važna obavijest – rad foruma!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.08.2012 09:54h Autor:

Fight Forum

Cijenjeni čitatelji, 

Nakon što su jučer napravljene dodatne prilagodbe vezane uz novopostavljeni Fight Forum, obaviještavamo Vas da je novi feature sada u punoj funkciji. 

Svi dosadašnji registrirani članovi s Fight Sitea na svoje su e-mail adrese dobili nove korisničke podatke s kojima se mogu logirati u gornjem desnom kutu ekrana. Jednom kada ste logirani na Fight Siteu, automatski ste logirani i na Fight Forumu i možete ostavljati komentare, odnosno sudjelovati u raspravama odmah ispod članaka na stranici,  kao i na samom forumu. 

Molimo Vas da uredite svoje korisničke podatke kroz funkcije u forumu i dodate fotografiju avatara, te si po po želji izmjenite korisničko ime koje ćete koristiti. Kroz nekoliko dana isti taj avatar će postati aktivan i na samom Fight Siteu, a do tada će se prikazivati generička slika. 

Također Vas molimo da se prilikom sudjelovanja u raspravama i komentiranja članaka držite osnovnih pravila ponašanja te da izbjegavate vrijeđanja, psovke i sve ostalo što ne pripada civiliziranoj konverzaciji. Na samom forumu je zabranjeno spamiranje kao i reklamiranje te će takvi komentari biti uklonjeni.

Nadamo se da ćete u potpunosti iskoristiti nove funkcije Fight Sitea i da ćete uživati u posjeti našim stranicama!

Uredištvo

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI