Uskoro Reljićev seminar u Rijeci

Ostale vijesti 05.12.2011 21:38h Autor:

Reljić u Rijeci

Nakon što je nedavno održao seminar u InCageovoj dvorani Zelga Galešića nedaleko od Pule, jedan od najboljih hrvatskih boraca i bivši član UFC-a sredinom mjeseca održat će seminar i u okolici Rijeke.

Goran Reljić bit će 17. prosinca gost kluba borilačkih vještina Drill iz Viškova pored Rijeke te će održati seminar za sve zainteresirane, a bit će podijeljen na dva dijela te će trajati ukupno četiri sata.

“Očekuju se sudionici iz skoro svih klubova iz regije koji se bave disciplinama grappling, jiu jitsu, MMA… Seminar smo namijenili svim ljudima koji vole iste bez obzira na nivo znanja. Goran će pretežno pokazivati hrvačke tehnike modificirane za MMA koje je usavršavao u Couture Gymu u Las Vegasu te one iz jiu jitse koje je radio sa Rogerom Gracijem. S obzirom na Goranovo UFC iskustvo i znanje očekujemo puno praktičnih tehnika koje će koristiti iskusnim MMA borcima i onima rekreativnog nivoa”, rekli su nam iz Drilla o Reljićevom seminaru.

Cijena je 150 kuna, a predbilježiti se možete pozivom na broj mobitela 091 988 0192 ili putem e-mail adrese [email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI