Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Upoznajte svoje klince ovo ljeto s borilačkim vještinama! | Fight Site

Upoznajte svoje klince ovo ljeto s borilačkim vještinama!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.06.2014 11:24h Autor:

Krav Maga za djecu

Ako želite da vam djeca ili nećaci ovog ljeta nauče nešto novo i korisno, krav maga za klince je pravo rješenje! U 7. i 8. mjesecu održava se ljetni tečaj samoobrane za djecu od 6 do 14 godina.


Krav maga je sistem samoobrane koji je prilagođen svima neovisno o dobi, spolu, snazi i predznanju.

Jednostavnost i lakoća učenja čine ovu vještinu sve popularnijom, osobito kad su u pitanju treninzi za djecu.


Zašto krav maga za djecu?


Treninzi obuhvaćaju cjelovit razvoj i odgoj djeteta te pripremaju djecu za rješavanje i prije svega spriječavanje bilo kakve vrste napada ili stresne situacije na ulici, u školi, u javnom prijevozu i slično. Specifičan sustav i pristup treningu pružaju djeci razvoj motoričkih sposobnosti, jačanje samopouzdanja, zabavu kroz igre, treninge snage, a ujedno i uvod u svijet borilačkih vještina.


Prema načinu na koji se uči samoobrana naglašava se i pitanje samopoštovanja i poštivanja drugih.

Tolerancija, strpljenje i poštivanje prijatelja i obitelji uzimaju važnu ulogu u odgoju kojeg osiguravamo djeci tokom treninga. Program uči mlade polaznike kako se ponašati u svakom trenutku treniranja, te se kroz vježbanje stvaraju radne navike i stječe znanje koje se može primjeniti i na generalne situacije u životu.


Krav maga treninzi su mjesto gdje će dijete brzo napredovati te će tako doživjet uspjeh i dobiti motivaciju za daljnje napredovanje na svim područjima.

 

Termini:

Ponedjeljak, srijeda i petak 19:00-20:30, Petrovaradinska 53.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI