Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Umalo tragedija u LFA promociji, borcu stalo srce pa ga reanimacijom vratili u život! | Fight Site

Umalo tragedija u LFA promociji, borcu stalo srce pa ga reanimacijom vratili u život!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.11.2017 19:38h Autor:

CJ Hancock

Profesionalni MMA borac iz LFA promocije, Clovis “CJ” Hancock, je otkrio kako je jučer umro u kavezu, odnosno da je njegovo srce prestalo kucati tijekom borbe.

32-godišnji Hancock se borio protiv borca imena Charlie Entiveros, na uvodnom programu eventa. Njihova borba bila je prekinuta nakon kicka u tijelo Hancocka, koji je nekoliko sekundi nakon njega završio na podu. Ipak, nisu svi shvatili kakva se zapravo drama tamo odvijala. To je Hancock otkrio putem Facebooka.

“Dakle, jučer sam umro u kavezu. Dobro sam sada i hvala svima, odgovoriti ću vam kad budem mogao. Srce mi je stalo i bubrezi su mi otkazali, napravili su mi oživljavanje, dva puta su mi dali elektrošokove i vratili me u život. Još uvijek ne znam što se dogodilo. Imao sam teško skidanje kilograma iza sebe i doktori sada kažu da se više nikada ne bih trebao boriti. Slomljen sam, čini se kako ću od sada biti trener, no nadam se da ću nastupali u BJJ borbama kada se potpuno oporavim.”

182 centimetra visoki Hancock je kao amater nastupao u poluteškoj kategoriji, dok je prošlih nekoliko borbi odradio kao borac srednje kategorije. Jučer je prvi puta nastupio u velteru i čini se da je skidanje na 77 kilograma umalo dovelo do tragedije. Srećom, liječnici iz teksaške atletske komisije su prepoznali o čemu je riječ i brzo su reagirali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI