Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ulaznice za dubrovački spektakl u prodaji | Fight Site

Ulaznice za dubrovački spektakl u prodaji

Ostale vijesti 20.11.2011 22:08h Autor:

Maro Perak vs. Bob Sapp

Još 26 dana nas dijeli od velikog spektakla u Dubrovniku i velike borilačke priredbe Noć gladijatora 6 na kojoj će se u glavnom meču večeri sučeliti Maro Perak i Bob Sapp.

Kompletan popis borbi još uvijek nije sastavljen, ali je poznato da će se u sportskoj dvorani Gospino polje osim Peraka i Sappa boriti još Kristijan Perak protiv Crnogorca Sava Kosića, Antun Delija protiv Dražena Forgača iz Zagreba, Darko Knego protiv Ilije Lončara iz Srbije, Željko Prkačin protiv Boška Mišića iz Metkovića, Veronika Golčić protiv Danijele Pijuković iz Srbije, dok se za Hrvoja Sladea i dalje traži protivnik.

Bio je planiran i nastup Antuna Račića protiv Talijana Christiana Binde, no treba vidjeti hoće li težak pretrpljeni nokaut našeg borca u Rusiji ovog tjedna poremetiti taj plan.

Ulaznice su puštene u pretprodaju po cijeni od 130 kuna, a mogu se kupiti u pizzeriji La Luna u Šipčinama, u caffe baru Zeppelin u Staroj Mokošici, u caffe baru 7 sins, u caffe baru Mihael u Cavtatu te u fitness studiju Dynamic u Lapadu. Cijena ulaznice na dan priredbe bit će 150 kuna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI