Uhićen vozač Ubera koji je pregazio bivšeg UFC borca, priznao ubojstvo!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.04.2019 09:37h Autor:

Rodrigo de Lima (screenshot)

Uhićen je vozač Uber taksija Jefferson Roger Maciel Barata radi ubojstva bivšeg UFC borca Rodriga de Lime u incidentu koji se prošlog vikenda dogodio u brazilskom Belemu. Brazilski portal UOL tvrdi da je vozač Ubera priznao ubojstvo!

U svojoj izjavi Barata, koji Uber vozi otprilike pet mjeseci, tvrdi da ga je Lima udario nakon što je njega i još troje putnika koji su bili u automobilu zamolio da se malo stišaju.

Bivši borac je izašao u konačnici iz taksija sa svojom pratnjom, vozač Ubera je otišao u drugom smijeru, no ubrzo se predomislio i odlučio je “preplašiti malo” De Limu radi ranijeg incidenta. Tvrdi da nije imao nikakvu namjeru ubiti bivšeg borca.

Strašne vijesti iz Brazila: Ubijen je bivši UFC-ov borac, navodno ga je nakon rasprave pregazio Uberov vozač!

“Uvijek sam se trudio biti dobar otac i brinuti se da mi djeca ne odrastaju bez oca. Žao mi je obitelji Rodriga de Lime, žao mi je radi toga što sam napravio. Već sam od boga tražio oprost. Napravio sam ono čega sam se najviše uvijek bojao, uzeo sam nečiji život. Krenuo sam baviti se ovim poslom da imam više vremena ići u crkvu, postao sam voditelj mlade grupe tamo, učio sam ih glazbi, a sada se ovo dogodilo”, izjavio je navodno Barata čiju izjavu prenosi UOL.

“Već sam tražio oprost od boga i njegove obitelji. Nije mi bio cilj uzeti bilo čiji život. Nikada nisam htio napraviti nekome nešto nažao. Danas sam se trebao oženiti, trebao sam krenuti u novi život, a onda se ovo dogodilo. Duboko žalim zbog svog čina, tražim od obitelji i prijatelja da mi oproste”, zaključio je vozač Ubera.

Rodrigo “Monstro” de Lima u profesionalnoj karijeri je imao 9 pobjeda i 3 poraza. Bio je dio elitne MMA promocije između 2014. i 2015. godine, a u Octagonu se sučelio s Neilom Magnyem i Efrainom Escuderom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI