Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ugušena borkinja se probudila i počela slaviti pobjedu (VIDEO) | Fight Site

Ugušena borkinja se probudila i počela slaviti pobjedu (VIDEO)

Ostale vijesti 19.04.2018 16:14h Autor:

screenshot

Zanimljiv video pronašli smo na jednom portalu posvećenom borilačkim sportovima, a u njemu možemo vidjeti neobičnu situaciju iz borbe, gdje je borkinja gušenjem poslana u nesvijest, da bi nakon buđenja automatski počela slaviti pobjedu.

Nažalost, nikakvi podaci o borbi nigdje nisu navedeni te tako ne znamo tko su borkinje, o kakvoj je promociji riječ pa čak niti kada je održana ova borba. No, ona nam na neki način otkriva neobične posljednje padanja u nesvijest nakon gušenja.

U videu možemo popratiti završnicu njihove borbe, gdje sudac nije stigao reagirati prije nego se borkinja našla u nesvijesti. Borba je onda prekinuta i počinju je buditi, dok kraj nje još uvijek sjedi njena zabrinuta protivnica. Uskoro se djevojka uspjela probuditi te se i pobjednica smirila te je otišla pokloniti se publici. No, ono što je zanimljivo je ponašanje probuđene djevojke, koja se odmah digla na noge i počela slaviti pobjedu. Ne znamo što je u tom trenutku mislila, je li možda imala dojam da je u pitanju kraj borbe gdje je smatrala da je napravila dovoljno ili je jednostavno doživjela konfuziju u toj situaciji.

Svakako zanimljivo za vidjeti kako ljudski mozak reagira na ovakav način gubljenja MMA borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI