UFC veteranka se budi iz kome!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.04.2019 14:28h Autor:

Angela Magana

Odlične vijesti stižu iz Portorika. MMA veteranka i bivša UFC borkinja Angela Magana se probudila iz kome! Njezin trener Gabriel Lamastus je obavijestio medije kako Magana reagiran na tretman liječnika i da se polako budi iz kome.

Podsjetimo kako je Magana poslana na hitnu operaciju radi rijetkog Cauda Equina sindroma. Trener Lamastus je za MMAJunkie prije nekoliko dana otkrio otkrio da je Megana tijekom priprema za nadolazeći meč, koji je trebao biti na rasporedu 26. travnja u Los Angelesu, nezgodno pala i ozlijedila leđa. MRI snimka je pokazala ozljedu leđnog diska, no vjerovala je da može nastupiti te je nastavila pripreme. Već idući dan bol je postala nepodnošljiva, Magana je ponovno pregledana te je zaključeno da se radi o puno težoj ozljedi.

Sama operacija je prošla dobro, no borkinja nije dobro reagirala na opću anesteziju te vrlo brzo upala u komatozno stanje koje je trajalo puna dva dana.

Bivša UFC borkinja u komi nakon komplikacija tijekom hitne operacije!

“Angela reagira na tretman i budi se!!!!”, napisao je trener Lamastus u novoj poruci za portal MMAJunkie te je dodao:

“Presretni smo radi toga. Sada se budi, pa ponovno zaspe. To se počelo jutros događati.”

U videu koji je objavila na Twitteru, a koji je snimljen netom prije ulaska u opearacijsku salu, Magana se brine za svoje zdravlje i tvrdi da se neće probuditi iz narkoze. Njezina teta je, naime, umrla na upravo takav način – liječnici je nisu mogli probuditi iz potpune anestezije.

“Inače sam vrlo pozitivna, ali ovo je prvi put da ću biti u potpunoj narkozi. Imam osjećaj da se neću probuditi i da ću umrijeti”, govori Magana u razgovoru s liječnikom koji je uvjerava da će sve biti u redu.

Podsjećamo kako je Magana otpuštena iz UFC-a u prosincu 2017. godine nakon što je ubilježila tri poraza u nizu. U posljednjem nastupu, u kolovozu prošle godine, poražena je od Kanako Murate na RIZIN-u 12.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI