UFC veteran najavio KSW okršaj s Pudzianowskim: Neandertalac bez osobnosti izbačen sa “strongman” natjecanja zbog steroida i kokaina!

Ostale vijesti 21.10.2017 13:34h Autor:

Mariusz Pudzianowski

Poljska KSW promocija će sutra, u nedjelju 22. listopada, u Dublinu održati svoju četrdesetu priredbu, a event predvodi njihova najveća zvijezda, bivši “strongman” Mariusz Pudzianowski.

Pudzianowski je stekao ogromnu slavu u svojoj zemlji osvojivši titulu “Najjačeg čovjeka na svijetu” rekordnih pet puta. Aktivan kao MMA borac posljednjih osam godina, 40-godišnjak će se u Irskoj obračunati s UFC veteranom i iskusnim britanskim borcem, Jamesom McSweeneyjem.

U intervjuu za WhoaTV McSweeney je najavio borbu s Pudzianowskim, no nije imao ništa lijepo za reći o Poljaku.

“Rekao je da će me rastaviti kao dječiju igračku. Ne znam zašto bi se tako veliki čovjek uopće igrao s igračkama, on nema djecu. Ali on je čudan tip. Nije poznat kao najpametnija riba u oceanu, stoga ne očekujem puno inteligentniju analizu od njega. On je pomalo poput neandertalca, zar ne? Zamuckuje u pravim trenucima. I to je sve što možete dobiti od njega. Ima osobnost ove vreće za udaranje. Pretpostavljam da mu je netko rekao da to kaže jer je mislio da je smiješno. Mariusz nema osobnost i ne poznaje takvu vrstu humora.”

“Smiješno mi je što su svi fokusirani na njega, kao da ja nikad nisam ništa napravio. Nitko ne priča što sam ja radio prije deset godina. Ljudi gledaju što sam napravio u MMA-u u, primjerice, posljednjih pet godina boreći se u organizacijama kao što su ONE FC, UFC jer to je relevantno. Mariusza svi zovu ‘Najjačim čovjekom na svijetu.’ On se nije bavio “World’s Strongest Man’ natjecanjem više od deset godina, a iz tog sporta su ga izbacili jer je trošio steroide i kokain. To vam pokazuje koliko je on relevantan u MMA-u.”

“On će biti odlična osoba za nokautirati zato što je popularan, ne zato što je veliki MMA borac.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI