UFC napokon spreman opet sjesti za stol s Fedorom!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.03.2012 07:06h Autor:

Fedor Emelianenko

Vlasnik UFC-a, Lorenzo Fertitta je oduvijek bio puno umjereniji nego predsjednik i prva medijska ličnost promocije, Dana White.

Kada je trebalo gasiti požare, onda bi se vrlo često umiješao mirni i staloženi Fertitta, a slično je bilo i kada su se potpisivali veliki ugovori. Sjećamo se slučaja s Mirkom Filipovićem i dolaskom privatnim avionom u Zagreb po najboljeg hrvatskog borca. I taj je posao uspješno dovršio Lorenzo. Cro Cop je u nastavku suradnje s UFC-om često naglašavao da on posluje i komunicira isključivo s Fertittom, a ne s Whiteom s kojim nije bio u najidealnijim odnosima.

Slična stvar bi se mogla dogoditi i u slučaju Fedora Emelianenka. I dok Dana White sprda menadžment ruskog borca doslovce im se smijući u lice, vlasnik promocije je svojoj jučerašnjom izjavom ponudio nadu svima onima koji žele vidjeti Fedora u UFC-u. Naime, glavni čovjek M-1 Globala je u utorak izjavio kako su oni spremni sjesti s UFC-om za isti stol i napokon dogovoriti ono što je svima u interesu.

“Mi smo otvoreni za dijalog. No, Dana White misli da ćemo doći k njemu, spustiti se na koljena i reći: Pristat ćemo na bilo koje uvjete samo kako bi potpisali ugovor! Naravno, to se nikada neće dogoditi. Fedor zaslužuje samo poštovanje. Na kao što sam rekao, još uvijek postoji velik interes za Fedorom. Mi smo spremni na pregovore i dolazak u UFC-u, no samo trebamo normalnu ponudu. White uvijek govori da nam je sve ponudio na srebrnom pladnju, no to nije istina”, izjavio je Vadim Finkelstein.

Kada je vijest o spremnosti na pregovore M-1 Globala stigla do Fertitte, ovaj je, prema pisanju nekoliko američkih medija, reagirao vrlo pozitivno odgovorivši kako nema ništa protiv sjedanja za stol s “ludim Rusima”.

Hoćemo mi napokon vidjeti napredak u ovoj beskonačnoj trakavici? Nadamo se da hoćemo i to s pozitivnim ishodom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI