UFC 161 i borbe Miočića i Pokrajca gledajte na MAXtv-u i B.net-u!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.06.2013 13:05h Autor:

UFC 161

Želite gledati najveće borilačke priredbe iz vlastitog naslonjača! Fight Channel PPV Vam borilačke spektakle donosi u Vaš dom, preko platformi MAXtv i B.net!

Fight Channel je, uz uspješnu suradnju s MAXtv-om, uspostavio suradnju i s B.netom te odnevdavno korisnici ove platforme mogu pred svojim malim ekranima uživati u vrhunskim borilačkim spektaklima.

UFC je najveća svjetska promocija, a njihov PPV priredbe su među najgledanijima na svijetu. O njihovoj popularnosti dovoljno govori podatak da je među 10 najprodavanijih PPV priredbi u protekloj godini čak 8 bilo UFC-ovih!! Budite i vi dio borilačke zajednice koja uživa i nastupima najboljih svjetskih MMA boraca.

Pred nama je UFC 161 – apsolutno najveći praznik borilačkog sporta za hrvatske MMA fanove u 2013. godini.

Stipe Miočić i Igor Pokrajac nastupaju u glavnom programu snažne priredbe u kanadskom Winnipegu; Miočić kao co-main event protiv jednog od najboljih teškaša svijeta Royja Nelsona, a Pokrajac odmah prije njega u okršaju s domaćim udaračem Ryanom Jimmom.

Ne propustite UFC 161 i nastupe Pokrajca i Miočića u izravnom prijenosu na Fight Channel PPV-u (MaxTV, Bnet). Početak je točno u 04:00h u noći sa subote na nedjelju, 16. lipnja.

UFC 161: Evans vs. Henderson

Rashad Evans vs. Dan Henderson
Roy Nelson vs. Stipe Miočić
Ryan Jimmo vs. Igor Pokrajac
Alexis Davis vs. Roxi Sexton
Pat Barry vs. Shawn Jordan

Uvodne borbe:

Jake Shields vs. Tyron woodley
Sam Stout vs. James Krause
Sean Pierson vs. Kenny Robertson
Roland Delorme vs. Edwin Figueroa
Mitch Clarke vs. John Maguire
Yves Jabouin vs. Dustin Pague

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI