U Varaždinu održan snažan međunarodni BJJ turnir, Antun Račić opet zlatan! (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.12.2016 14:02h Autor:

Photo: HBJJS

Proteklog vikenda je u Varaždinu u organizaciji Hrvatskog jiu-jitsu saveza održano snažno međunarodno BJJ natjecanje “European jiu-jitsu Challenge 2016”, na kojem je nastupio velik broj natjecatelja iz Hrvatske i drugih zemalja. Natjecanja su se održavala u kimonu.

Sjajna organizacija, kao i uvijek kada govorimo o natjecanjima u organizaciji Hrvatskog jiu-jitsu saveza, nije izostala niti ovaj put, a snažan turnir je zaintrigirao i mnoge Varaždince koji su došli pogledati ponajbolje hrvatske i strane “jiu-jitsere”. Osim prestiža, pobjednici su osvajali i vrijedne nagrade koje su osigurali organizatori, među ostalim i avionske povratne karte za IBJJF Europsko prvenstvo u Portugalu koje se održava početkom iduće godine u Portugalu.

Onu najprestižniju medalju apsolutne kategorije crnih i smeđih pojaseva je osvojio poznati hrvatski majstor BJJ-a, Matko Kvesić iz Black Dragon Alliance kluba iz Zagreba. Kvesić se okitio i odličjem pobjednika svoje kategorije iznad 77 kilograma. Ljubitelje MMA-ja će sigurno zanimati i podatak da je sve aktivniji Antun Račić stigao do novih odličja. U kategoriji plavih pojaseva do 77 kilograma je osvoji zlatnu medalju, dok je u apsolutnoj kategoriji plavih pojaseva bio srebrni.

Sve rezultate i osvajače medalja možete pogledati na ovom LINK-u.

Galerija fotografija se nalazi na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI