U varaždinskoj Areni održano treće kolo inter K-1 lige, nastupili borci iz Republike Srpske

Ostale vijesti 04.05.2012 11:59h Autor:

Interliga foto

Pred otprilike tisuću gledatelja u Areni Varaždin “Fight Club Kovačić” je proteklog vikenda ugostio borce iz Republike Srpske u trećem kolu inter “K-1 lige” u WKF federaciji.

U pet borbi za F.C. Kovačić pobjedu su ostvarili Jasmin Škoranec u kategoriji do 67 kg, Davor Novak do 71 kg te Tomislav Liber do 75 kg.

Neizvjesna borba odvijala se u kategoriji plus 91 kg gdje član F.C. Kovačić, Ivan Toma, nije pronašao način kako savladati Nikolu Resanovića. Kovačić je imao čak 14 kilograma prednosti naspram svog protivnika no niti to nije bilo dovoljno. U izjednačenoj borbi suci su presudili neodlučeno.

Marko Orehovački je pak izgubio je borbu rezlutatom 3-0. Na kraju natjecanja je uukupan rezultat iznosio 3 i pol naprema 1 i pol za F.C. Kovačić Varaždin.

Pehar pobjedničkoj ekipi predao je gospodin Goran Vučetić, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Varaždina.

Održana je i jedna borba po pravilima slobodne borbe, gdje je Mađar Robert Szabo polugom na ruci, odnosno predajom, pobijedio Aleksandra Rakasa iz Zagreba.

U zadnjem meču večeri Mario Agatić susreo se sa čvrstim i iskusnim borcem iz Srbije, Deanom Krnetom. Mario je nametnuo svoj stil borbe i Krneta je već u prvoj rundi prvi puta pokleknuo pod udarcima hrvatskog borca. Posao je dovršio u drugoji dionici tehničkim nokautom.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI