Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Sloveniji se rađa nova borilačka organizacija | Fight Site

U Sloveniji se rađa nova borilačka organizacija

Ostale vijesti 22.03.2012 17:27h Autor:

Fight Zone

Slovenija je u posljednje vrijeme očito zaluđena borilačkim sportovima. WFC se već profilirao u iznimno ugledno borilačku organizaciju, ovog vikenda svoju treću priredbu održava AFC, a upravo je u tijeku stvaranje nove borilačke organizacije u susjednoj nam državi.

Goran Mlinar, koji je prije više godine organizirao borilačke priredbe u Sloveniji, vraća se na scenu i to s velikim planovima. Tijekom proteklog tjedna započelo je sastavljanje fight carda za Fight Zone, novu borilačku organizaciju.

Fight Zone imat će svoj premijerni nastup 26. svibnja u slovenskom gradu Velenje, a u ring pred tamošnjom publikom izaći će i poprilično velik broj hrvatskih boraca.

Zasad je dogovoreno da na prvoj priredbi Fight Zonea nastupi ukupno čak šest hrvatskih boraca: Ivan Gluhak, Marin Vlahović, Zdravko Dukić te tri borca Opatija Fight Cluba (Luka Žeželić, Denis Dejanović i Hrvoje Grivičić).

Bit će definitivno zanimljivo pratiti početak nove organizacije s obzirom da Mlinar ima već poprilično veliko iskustvo u organizaciji borilačkih priredbi i s velikim entuzijazmom je krenuo u novi projekt, a za svaku pohvalu je i što je angažirao velik broj Hrvata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI