U SAD-u umro borac nakon odrađenog MMA meča!

Ostale vijesti 09.04.2013 09:36h Autor:

MMA

Iz MMA prijestolnice svijeta stigla je nakon proteklog vikenda jedna tragična vijest. U Michiganu je poslije odrađene borbe na jednom amaterskom MMA eventu preminuo borac, no detalji još uvijek nisu poznati.

Iako je SAD prilično daleko odmakao po pitanju reguliranja MMA borbi, nije još uvijek sve definirano, pa tako neke savezne države pokrivaju samo profesionalne mečeve, dok su organizatori amaterskih turnira prepušteni sami sebi i to je definitivno nešto što će se također morati mijenjati.

Jedan 35-godišnji borac iz Kanade nigerijskih korijena preminuo je nakon borbe odrađene u Port Huronu. Evente je organizirao Amateur Fighting Club te su se oglasili putem svoje službene Facebook stranice.

"Sinoć (6. travnja) izgubili smo jednog člana naše MMA obitelji i želim uzeti malo vremena kako bismo mu odali počast. To je prava tragedija. Neka Bog bude uz njegovu obitelj u ovim strašnim trenucima i na nas će ta tragedija ostaviti veliki trag. On će ostati u našim srcima i sjećanju. Sve detaljnije informacije objavit ćemo uskoro", stoji u poruci AFC-a.

Što je točan razlog smrti još uvijek nije poznato, no vjeruje se kako će i taj podatak biti otkriven javnosti kroz idućih nekoliko dana.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI