U OFC uskoro stiže borac iz Azerbajdžana

Ostale vijesti 23.03.2012 19:16h Autor:

Mehman Agakisiyev

Ranije ovog mjeseca za Opatija Fight Club višegodišnji ugovor potpisao je iskusni K-1 borac Zoran Majkić, a tijekom travnja borilački tim OFC-a trebao bi postati još snažniji za jednog novog člana. Najavili su kako su u finalizaciji dogovora s azerbajdžanskim borcem Mehmanom Agakisiyevim o njegovom dolasku u Opatiju.

Agakisiyev je interes za dolazak u OFC iskazao još krajem protekle godine, a u posljednje vrijeme pregovori su se intezivirali te su praktički postigli dogovor o njegovom dolasku.

Radi se o mladom i iznimno talentiranom borcu koji nastupa u profesionalnom boksu i K-1 mečevima, a protekle godine nastupio je i na istanbulskoj priredbi organizacije Fight Code, kada je i upoznao OFC-ovog trenera Mladena Kranjčeca.

To je samo još jedna u nizu potvrdi iznimno kvalitetnog rada u OFC-u, a iz kluba su objavili i kako su kompletirani ugovori s borcima koji će ih predstavljati u nadolazećem razdoblju, a to su: Dejanović, Glišić, Grivičić, Kujundžić, Majkić, Ružić, Stanić i Žeželić. Postoji mogućnost da se u idućem razdoblju taj popis dodatno proširi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI