Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Melvinu još uvijek ima dinamita! Manhoef nokautirao Katoa u glavnoj borbi Bellatora 146 (VIDEO) | Fight Site

U Melvinu još uvijek ima dinamita! Manhoef nokautirao Katoa u glavnoj borbi Bellatora 146 (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.11.2015 11:03h Autor:

Melvin Manhoef

Dugo smo čekali i nadali se još kojem bljesku Melvina Manhoefa i dočekali smo ga onda kad ga je većina otpisala. Melvin je fantastično nokautirao Hisakija Katoa, u glavnoj borbi Bellator 146 eventa te je potvrdio kako još nije rekao svoju zadnju riječ u ringu, odnosno kavezu.

Manhoef je protiv Katoa dobio borbu kakva mu odgovara, odnosno znalo se kako će ga Japanac pokušati savladati na nogama. I prvu pravu priliku je i imao Kato, i to nakon nešto manje od dvije minute ispitivanja snaga i pronalaženja distance. Otvorio je lijevim middle kickom, nakon čega je uslijedila serija uz rub kaveza, no Manhoef se uspio sabrati te se vratiti na sredinu. Tamo se ispitivanje snaga nastavilo još oko minutu i pol, kad opet napada Kato. 

Japanac je prvo napravio dva koraka naprijed, nakon čega je low kickom otvorio Melvinov gard i nastavio brutalno napadati. Melvin je rukama pokrio lice, u nadi da neće primiti fatalan udarac, a onda se i on razmahao. To je rezultiralo time da je Kato ipak napravio jedan korak nazad, a kad je ponovno odlučio napasti, Manhoef je pogodio svoj prvi ozbiljan udarac u borbi. Bio je to lijevi kroše u koji je vjerojatno skupio svu svoju snagu te je nokautirao Katoa. Japanac se krenuo ustati, ali sudac McCarthy je odmah prekinuo, iako ostaje dojam da je možda mogao dati priliku Katu da se vrati u borbu. Manhoef je potvrdio da još nije gotov i sigurno ga čeka još jedna velika borba u Bellatoru.

Sunaslovna borba bila je gotovo za samo 37 sekundi, čime je Brandon Girtz došao do pozicije jednog od glavnih kandidata za napad na naslov lake kategorije. Dereka Camposa je nokautirao energičnom boksačkom serijom, koju je završio ground n' poundom.

Veliki talent Bubba Jenkins odradio je neizvjesnu borbu te podijeljenom odlukom savladao Jordana Parsona, a Chidi Njokuani je jednoglasno bio bolji od Rickya Raineya. Glavni program su otvoriti Guilherme Viana i Houston Alexander, a Viana je slavio nakon što Alexander nije bio u stanju krenuti u treću rundu. Možda je ovo i kraj karijere legendarnog Alexandera, koji se bori posljednjih 15 godina.

Bellator 146 – Rezultati

Melvin Manhoef def. Hisaki Kato – KO (R1, 3:43)
Brandon Girtz def. Derek Campos – KO (R1 0:37)
Bubba Jenkins def. Jordan Parsons – podijeljena odluka sudaca
Chidi Njokuani def. Ricky Rainey – jednoglasna odluka sudaca
Guilherme Viana def. Houston Alexander – TKO (R2 5:00)

Stephen Banaszak def. George Pacurariu – SUB (R1 3:42)
Francisco France def. Ben Reiter – SUB (R2 1:08)
Julia Budd def. Roberta Rovel – jednoglasna odluka sudaca
André Santos def. Josh Neer – jednoglasna odluka sudaca
Arlene Blencowe def. Gabby Holloway – podijeljena odluka sudaca
Alonzo Menifield def. Zach Rosol – TKO (R1 0:38)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI