U Brazilu ubijen MMA borac

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.02.2014 09:28h Autor:

Luiz de Franca

Brazilski MMA borac 25-ogodišnji Luiz de Franca ubijen je u dvorani u brazilskom Natalu. Luiz de Franca bio je član brazilskog tima Kimura Nova Uniao i trener iz Alta Performance gyma.

Kako prenosi portal G1 u Luiza de Franca nekoliko je hitaca ispalila osoba kojoj se još utvrđuje identitet, a sve je zabilježila i kamera u dvorani.

U izvješćima se navodi kako je glavni osumnjičeni za ubojstvo je policijski poručnik koji je trenirao u Alta Performance gymu, ali je izbačen prije 15 dana jer je bio prenasilan. Lenildo Sena, policajac koji istražuje zločin, rekao je da je osumnjičeni u prošlosti imao problema s depresijom, ali nije pokazivao znakove psihičkih problema.

De Franca je u profesionalni MMA svijet ušao 2012. godine i u tri je borbe ostvario tri pobjede. Svojevremeno je trenirao i s Wanderleijem Silvom koji se povodom ove tragedije javio preko Facebook profila.

"Vrlo sam tužan. Luiz de Franca je trenirao s nama u Las Vegasu gotovo godinu dana, a sad je brutalno ubijen u Natalu. Imao je tek 25 godina i nikada nije ulazio u nevolje. Bio je dobar momak."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI