Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Atletskoj Komisiji Kalifornije problemi s financijskim malverzacijama | Fight Site

U Atletskoj Komisiji Kalifornije problemi s financijskim malverzacijama

Ostale vijesti 28.06.2012 07:43h Autor:

Američki dolari

Sigurno najistaknutija osoba u Atletskoj Komisiji Kalifornije, njezin direktor George Dodd, ovih dana prolazi kroz najteže dane svoje karijere. Dodd se, naime, našao na rubu otkaza zbog financijskih malverzacija unutar same Komisije.

Prema pisanju stranice Fightopinion, Doddovu ostavku je tražilo nadležni Odbor za zaštitu potrošača koje je rad čitave Komisije ocijenio loš i naredio je ispitivanje mogućih nepravilnosti.

Ipak, Dodd je za sada zadržao svoj posao, a kažnjen je tek uvjetno. No, ostavljena je mogućnost da će dosadašnji direktor Komisije ipak završiti “na ulici”.

Iako ove informacije nemaju previše veze sa slobodnom borbom, Dodd je godinama bio ličnost koja se najviše isticala u izjavama kada su bile u pitanju doping afere. Čini se kako je moralizirao nad ljudima, a i sam je vrlo vjerojatno uhvaćen s prstima u pekmezu. Doduše novčanom, a ne steroidnom pekmezu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI