Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tyson: Fedor je najveći svih vremena, nikada nisam vidio sportaša kao on! | Fight Site

Tyson: Fedor je najveći svih vremena, nikada nisam vidio sportaša kao on!

Ostale vijesti 02.02.2012 08:34h Autor:

Fedor i Tyson

Nakon što je izjavio da bi bilo zabavno okušati se u MMA kavezu, legendarni Mike Tyson je otkrio i koji je njegov najdraži borac slobodnim stilom. Radi se o ruskom majstoru Fedoru Emelianenku.

“Fedor mi je najdraži borac u povijesti. Uvijek je bio podcijenjen, uvijek je bio najmanji, a uvijek je pobijedio. Mislim da je ostao malo predugo u svijetu gdje svi ostali borci upotrebljavaju steroide i gdje su svi protivnici veći od njega. Nikada nisam vidio sportaša koji je pružao takve nastupe kao on. Barem kada su u pitanju borilački sportovi. Toliko puta je pozitivno iznenadio svijet”, izjavio je Tyson za HDNet dodavši:

“Meni je on i kao čovjek vrlo simpatičan i zato ne želim vidjeti da ponovno gubi. Za sada se izvukao bez ozljeda, no ti protivnici su ga mogli ozlijediti. Onaj veliki borac, Big Foot. To mi se nije svidjelo. Fedor je toliko dugo u ovom sportu koji više nije ono što je nekad bio. Sve se promijenilo. Sada njega mlate, a to je jako loš osjećaj.”

Oni koji malo bolje prate borilačka događanja znaju da je u jednom trenutku gotovo došlo do okršaja Fedora i Tysona u okvirima legendarne Pride promocije. Ideja se rodila 2006. godine, a Tyson se s čelnicima Pridea inicijalno sastao u Kini. Legendarni boksač trebao se boriti najprije s našim Mirkom Filipovićem, a zatim i s Fedorom Emelianenkom, a svi su se mečevi trebali održati prema pravilima boksa. Planirane su bile borbe u Rusiji, Kini i Europi, no na kraju je “pakleni plan” propao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI