Twitter okršaj: Randleman poručio UFC-ovu Riddleu da će mu “razbiti pičku”!

Ostale vijesti 01.08.2012 09:22h Autor:

Kevin Randleman

 

Ovih dana se preko Twittera odigrala rijetko viđena svađa dva MMA borca. Na jednoj strani borilišta ove društvene mreže našao se bivši UFC-ov prvak i MMA legenda, Kevin Randleman, a na drugoj mladi američki borac i član najjače svjetske MMA promocije, Matt Riddle.

Za sada epilog nije poznat, no prema svemu sudeći Riddle bi se mogao naći u problemima ukoliko se licem u lice sretne s Randlemanom koji mu je priprijetio da će ga doslovce ubiti.

“Srest ćemo se i ja ću te naučiti kako da mi se odnosiš s jebenim poštovanjem. To ću naučiti i svakoga tko bude s tobom”, poručio je Randleman dodavši kako je razlog ovakve prijetnje ponašanje UFC-ovca prema njegovoj ženi.

“Stvarno si gadan lik kada preko telefona razgovaraš sa ženom. Ti si pička. Sada ćemo to srediti. Godinama sam mnogima dopuštao da se izvuku s ubojstvom. No, ti si s mojom ženom razgovarao na način da ću ti pružiti vječni spokoj. Ne volim se ovako razgovarati, no svatko tko ne bi razbio ovu pičku nije muškarac. Sada ćeš se morati nositi sa mnom.”

Prema pisanju jednog foruma pravi razlog svađe ovog dvojca je zapravo novac – odnosno 500 dolara koje Randleman potražuje zbog pojavljivanja na Pure MMA priredbi ranije ove godine. Iako je Randleman navodno primio ček, bivši UFC-ovac ga je izgubio i ponovno je potraživao novac koji mu je trebao uručiti upravo Riddle. Ovaj je u međuvremenu više puta zvao Randlemana na kućni telefon, a umjesto njega, dobio je njegovu suprugu. Detalji njihova razgovora nisu poznati, no s obzirom na količinu Randlemanove ljutnje, njihov razgovor nije dobro prošao.

“Sedam godina se mičem od raznih sukoba. Čuo sam više puta da ovaj šupak priča s mojom ženom. Ljut sam koliko sam bio ljut na Tita Ortiza. Bog oprašta, to je njegov posao. Ja se samo osvećujem. Mislim da bi Dana White i Lorenzo Fertitta bili jednako ljuti da je netko onako pričao o njihovim ženama. Možemo se boriti do 93 u kavezu ili izvan. Meni je sve OK”, poručio je u posljednjoj Twitter poruci bivši UFC prvak.

Je li ovo samo pokušaj nagovaranja čelnika UFC-a da mu daju još jednu priliku, ili Randleman zaista želi riješiti “račun” s puno mlađim kolegom…procijenite sami. Valja napomenuti da je Riddle velter, a Randleman poluteška kategorija i kako je njihov meč u UFC-u vrlo vjerojatno samo znanstvena fantastika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI