Tvorac ‘Narcosa’ napravit će film o BJJ-u!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.02.2019 18:42h Autor:

Screenshot BJJ

Jose Padilha, izvršni producent i redatelj popularne serije “Narcos”, radi na novom projektu za Netflix koji nam je posebno zanimljiv jer je usko vezan uz borilački sport.

Naime, Padilha će od sada raditi na filmu “Dead or Alive” čiji će zadatak biti da nam ispriča nevjerojatnu i poučnu priču o brazilskom jiu-jitsuu.

Film će posegnuti u prošlost sve do 1800-ih godina i Japana pa do modernih brazilskih i američkih dana, a u fokusu će biti jedna epska priča izgrađena oko dvojca kojeg čine Mitsuyo Maeda i Rickson Gracie. Ova poznata imena došla su iz dva različita svijeta i obojica su, svatko u svom vremenu, bili među najzaslužnijima za razvoj vještine koju danas poznajemo kao brazilski jiu-jitsu.

Priča će pratiti Maedino putovanje iz Japana i njegovo podučavanje Carlosa Gracieja koji će kasnije svoje znanje prenijeti na mlađeg brata Helija s kojim je osnovao legendarni Gracie jiu-jitsu. Rickson je pak Carlosov nećak i danas umirovljeni borac iza kojeg je pregršt titula, ali i mjesto u Kući slavnih namijenjenoj za osobe iz MMA svijeta

“Ovo je film s univerzalnom privlačnošću i nevjerojatnim likovima iz stvarnog života. Rickson je jedan od najvećih boraca svih vremena i čast nam je podijeliti njegovu priču”, objasnio je Greg Silverman koji će također raditi na filmu.

U ovim trenucima nije poznat datum izlaska filma…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MMA RELOADED 🤜🏼🤛🏼👊👊👊 (@mma_reloaded) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI