Tsuyoshi Kohsaka, prvi čovjek koji je pobijedio Fedora vraća se u ring!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.11.2015 11:21h Autor:

Tsuyoshi Kohsaka

MMA veteran Tsuyoshi Kohsaka izlazi iz mirovine i nastupit će na Rizin Fighting World Grand Prixu koji se održava 29-31. prosinca u Saitama Super Areni. Kohsaka je prvi čovjek koji je pobijedio Fedora i sad će na istoj priredbi napraviti povratak u ring.

Kohsaki je sad 45 godina i nije se borio još od 2006. kad je doživio poraz od Marka Hunta. 'TK' je prvu profesionalnu borbu odradio još 1995. u Rings promociji, a 2000. godine je u istoj organizaciji pobijedio Fedora Emelianenka i tako priuštio Rusu prvi poraz u karijeri. Fedor je nakon tog poraza postao jedan od najdominantnijih boraca na svijetu i osvetio mu se 2005. u Prideu. 1998. je debitirao u UFC-u i bio prvi Japanac koji je tamo redovito nastupao.

Nakon završetka karijere Kohsaka je ostao u sportu kao trener i komentator, a zaposlila ga je i japanska ragbi reprezentacija kako bi ih poučio rušenja i borbeni duh. Uz njegovu pomoć Japanci su ove godine šokirali svijet i pobijedili Južnu Afriku.

Još se ne zna tko će biti Kohsakin protivnik ali Japanac kaže da je i nakon mirovine nastavio redovito trenirati i tvrdi da je "u najboljoj formi života", te je spreman i fizički i mentalno za povratak.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI