Truhanov prvi intervju nakon Petroutsosa: Donedavno sam igrao samo nogomet (VIDEO)

Ostale vijesti 05.06.2011 17:17h Autor:

Matej "DoKoske" Truhan - Screenshot

“DoKoske” je rekao kako poštuje Petroutsosa, no kako je znao da može do pobjede ukoliko da sve od sebe.

Odmah nakon meča protiv Grka Christosa Petroutsosa, Matej “DoKoske” Truhan je dao kratki intervju lokalnom grčkom novinaru. Očito je kako je njegova laka i uvjerljiva pobjeda bila veliko iznenađenje i da je se očekivalo kako će iskusni Petroutsos slaviti u ovom dvoboju. Upitan o ulozi “underdoga”, Truhan odgovara?

“Petroutsos je definitivno bio favorit zbog svog iskustva, već se dugo bori. Ovo je meni bila tek treća borba u karijeri. Samo dvije godine treniram slobodnu borbu. Prije toga nisam trenirao bilo kakav sport, samo sam igrao nogomet”, izjavio je član Black Dragon Allincea iz Zagreba dodavši:

“Počeo sam trenirati i vidjelo se da mi ide dobro. Ubrzo sam nastupio i u službenim mečevima. Prve dvije borbe sam riješio nokautom u prvoj rundi. Došao sam ovdje i znao sam da je on favorit. No, također sam bio uvjeren da mogu pobijediti, ako dam sve od sebe.”

Novinar je još jednom ustvrio kako je Petroutsos velika zvijezda grčkog MMA-ja…

“Jako ga poštujem jer je veteran ovog sporta. Bori se već dugo vrijeme i jako je simpatičan. Stvarno ga poštujem”, zaključio je naš perspektivni borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI