Trušček ugušen u Kijevu!

Ostale vijesti 23.02.2012 20:46h Autor:

Ivica Trušček

Ivica Trušček je u četvrtak, u Kijevu na CWFC 46 priredbi, ubilježio deseti poraz u karijeri. Našeg je borca u drugoj rundi ugušio Šveđanin Diego Gonzalez.

Bio je to klasični obračun udarača i grapplera u kojem je ovaj potonji ovaj put izvukao deblji kraj. Presudna se pokazala obrana od rušenja koja je zakazala kod našeg borca. S obzirom da je bilo jasno kako Gonzalez nema što tražiti s Truščekom na nogama, Šveđanin je svoju šansu tražio na parteru. Upravo ju je tu i pronašao u drugoj rundi kada je Trušček uletio u giljotinu iz koje nije bilo povratka. Do tada je Trušček potpuno dominirao na nogama odlično koristeći ponovno svoje najjače oružje – prednj direkt. Nažalost, u prvi je plan došla njegova stara boljka i obrana od zahvata gušenjem. Od deset poraza u karijeri, čak šest je stiglo nekim “chokeom”.

Nakon dva slavlja u nizu i osvajanja titule prvaka WFC promocije, ovaj hladan tuš će zasigurno donijeti dodatni motiv članu Croatian Top Teama.  Ivicu uskoro očekuje ponovna selidba u velter kategoriju i obranu WFC naslova protiv Ukrajinca Mahteenka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI