Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Trušček nezadovoljan: Obećao sam rat, a izborio pobjedu s leđa! | Fight Site

Trušček nezadovoljan: Obećao sam rat, a izborio pobjedu s leđa!

Ostale vijesti 13.06.2011 10:41h Autor:

Trušček vs. Visalimov (www.wfc.si)

Hrvatski borac je u nedjelju na WFC-u 14. izborio četvrtu pobjedu u nizu.

Iako mu je trebalo samo nešto više od minute i pol da bi dovršio posao protiv Čečena Amira Visalimova, Ivica Trušček kaže kako nije posebno zadovoljan svojim nastupom u Ljubljani.

“Pobjeda je pobjeda, no ne volim pobjeđivati s leđa. Uvijek volim biti gore i razbiti svog protivnika. To sam obećao svojim navijačima, a nije se dogodilo. Zbog toga sam malo razočaran. Praktički niti on, niti ja, nismo dobili pravi udarac. Nije to borba po mom ukusu”, objašnjava Trušček za Fight Site.

Kako je meč izgledao iz njegovog kuta?

“Shvatio sam odmah da nije previše iskusan u stojci. Kada bih napravio korak naprijed, on je napravio tri ili četiri unatrag.  Zbog toga sam odlučio napraviti presing. No, već nakon 20 sekundi me dobrim rušenjem uspio baciti na parter. To mi se naravno nije svidjelo, ali sam shvatio da ima prostora i s donje pozicije u guardu. Radio je neke greške pa sam krenuo prvo na ‘swip’, a onda i na kimuru. Uspjelo mi je iz drugog pokušaja.”

Očito se rad u Croatian Top Teamu isplatio…

“Istina. Upravo sam to s Lukom Jelčićem radio na zadnjim treninzima. Radili smo napad na ruku i taj ‘swip’. On nije uspio, ali sam ga na koncu završio na kimuru.”

Truščeku je obećana borba za naslov prvaka.

“Trebala bi se dogoditi u prosincu u Ljubljani. Rečeno mi je kako je to dogovoreno, no ne treba žuriti…ima još dosta vremena do tog meča.”

Protivnik je odličan Bugarin Lubomir Gedjev koji je na ovom eventu također slavio impresivnim armbarom…

“On je jako iskusan protivnik koji iza sebe ima mnogo mečeva. Radi se o sjajnom grappleru. Možda nije toliko dobar hrvač, koliko je dobar u BJJ-u. Mislim da imam dobre šanse. Sve Brazilce protiv kojih sam se do sada susretao sam lako pobjeđivao. Nadam se da bi tako moglo biti i protiv Gedjeva”, zaključio je Trušček dodavši da nema nikakvih ozljeda i da već ovaj tjedan može nastaviti s treninzima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI