Trušček i Račić se borili na planinskom proplanku okruženi konjanicima i ovcama (FOTO)

Ostale vijesti 07.06.2012 07:47h Autor:

Screenshot

[nggallery id=119]

Čak dva hrvatska borca nastupila su u srijedu u dalekom ruskom Dzheirakhlu na M-1 Challenge 33 priredbi. I dok je Antun Račić slavio prekidom u drugoj dionici, Ivica Trušček je posrnuo nakon tri runde i podijeljene sudačke odluke. 

Svi oni koji su uživo pratili ovaj event preko internetskog streama definitivno su ostali u čudu. Radilo se u najmanju ruku o neobičnoj MMA priredbi u prilično nesvakidašnjim uvjetima. Ring je doslovce bio “bačen” nasred planinskog proplanka, a osim na nekoliko montažnih tribina, gledatelji su sjedili po obližnjim brdašcima i livadama i od tuda su gledali akciju koja se produljila na više od 5 sati. Ne možemo reći da su gledatelji promatrali borce na reflektorima objasjanoj pozirnici jer je ring zapravo obasjavalo sunce s obzirom da se radilo o borbama pod otvorenim nebom.  ”Štimung” su pojačavali konjanici obučeni u tradicionalna džila načinjena od ovčje vune dok su im glave prekrivale neizostavne šubare. Kada ovome dodate ulaske boraca koji su se odnekud preko livade spuštali prema pozornici, planinske orlove koji su nadlijetali priredbu i ovce koje su se mogle vrlo često vidjeti u kadru, onda dojam postaje potpun.

Odličan komentar na svom je Facebook profilu dao sam Ivica Trušček ustvrdivši da su išli u “ratnu zonu”. Rekli bi da su uvjeti bili poprilično drugačiji nego na jednoj, recimo, UFC priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI