“Trenirat ću Fedora, ali hoću novac!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.10.2011 05:15h Autor:

Jeff Monson i Fedor Emelianenko

MMA borac i majstor BJJ-a, Vinny Magalhaes, se proteklih dana spominje kao potencijalni Fedorov sparing partner koji bi ga na parteru trebao pripremati za Jeffa Monsona. Brazilac je u razgovoru za MMAManiju potvrdio da interes za suradnjom postoji, no ukoliko ne bude plaćen za svoje usluge, ne želi se uputiti prema Nizozemskoj gdje bi se Rus narednih tjedana trebao pripremiti.

“Ništa još uvijek nije službeno, samo sam čuo glasine da ljudi iz M-1 Globala razgovaraju o tome da me dovedu u Nizozemske da treniram s Fedorom. I ranije je bio isti slučaj, no puno se pričalo, a ništa od toga se nije izrealiziralo. Mnogi žele trenirati s Fedorom besplatno samo zato što se radi o legendi. Ja ne mogu otići od kuće na tri tjedna bez da budem plaćen. Moram od nečeg živjeti, prehranjivati svoju obitelj. Moram dobiti neku kompenzaciju. Tako da na kraju nisam otišao”, objašnjava Magalhaes i dodje kako se sada radi o identičnoj stvari…

“Ako me ne žele platiti, onda neću pomoći u treninzima. Ne radi se tu samo o novcu, jednostavno bih napustio svoj posao u Xtreme Couture timu i ne bih tamo držao sate. Nadam se da ćemo se dogovoriti nešto. Ako mi ne plate, ne idem”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI