Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Trener Mike Brown tvrdi: Kimbo Slice još sazrijeva kao borac! | Fight Site

Trener Mike Brown tvrdi: Kimbo Slice još sazrijeva kao borac!

Ostale vijesti 23.01.2015 10:10h Autor:

Kimbo Slice

Kevin "Kimbo Slice" Ferguson" ponovo je u MMA svijetu kako smo već objavili prije par dana, a uskoro bi ga trebali gledate na Bellatorovim događajima. Ostaje samo pitanje protiv koga i u kakvom će biti izdanju kad se pojavi u borilištu.

Kimbo Slice će početkom veljače napuniti 41 godinu i mnogi će reći da u tim godinama nema previše toga pokazati. No, trener Mike Brown uvjeren je da to neće predstavljati problem za ovog borca već da je to i određena prednost.

"Kimbo Slice je još uvijek u mogućnost boriti se i pred njim je još dosta borbi. Teškaši dosežu vrhunac u kasnijoj dobi. Imate priliku vidjeti mnogo teškaša koji su odlični unatoč činjenici da su u 40-tima. Mislim da još uvijek sazrijeva kao borac. Počeo je kasno tako da nije potrošio svoje tijelo.", rekao je trener American Top Teama Mike Brown.

"Svatko ima svojih razloga zašto se bori u tim godinama. Sigurno je i novac veliki razlog, ali to je i dovoljan razlog. On je čudovište i svi će biti uzbuđeni da ga vide. Uvijek je zanimljiv. Zanima me koga će mu dati za protivnika."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI