Tražite idealan poklon za Božić? Bellator izbacio figurice Fedora, Roycea Gracieja i Couturea (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.12.2017 11:29h Autor:

Screenshot

Ako vam nedostaje ideja za božićne poklone, evo jedne zanimljive. Bellator je, naime, odlučio izbaciti “Bobbleheads” figure tri legendarna borca: Fedora Emelianenka, Roycea Gracieja i Randyja Couturea. Figurice po cijeni od 44,95 dolara za običnu, odnosno 124,95 za potpisanu verziju, možete kupiti na njihovom online dućanu na internet adresi bellatorshop.com.

Bellatovori fanovi su se nadali i da će u ponudi biti figurica tragično preminulog Kimba Slicea, no ona za sada nije dostupna.

Iapk, moramo istaknuti i priličnu nelogičnost. A ona se tiče izbora samih boraca i razloga zašto se Scott Coker odlučio upravo na ova tri legendarna imena. Naime, Fedor je PRIDE legenda, a u Bellatoru ima tek jedan jedini meč u kojem je brutalno poražen od Matta Mitrionea. Gracie je također MMA legenda, samo UFC-a, a ne nikako Bellatora gdje je odradio tek jedan jedini meč i to u podmakloj dobi. Najveći promašaj je ipak figurica Randyja Couturea, praktički zaštitnog znaka UFC-a i čovjeka koji je karijeru završio u Octagonu, a nikada se nije natjecao u Bellatoru.  (Doduše, Couture posljednjih godina radi kao ambasador Bellatora, ali to svejedno ne opravdava izbor).

Stoga je potpuno nejasno zašto su se odlučili na ova tri imena, kada su imali mogućnost izabrati neke od boraca koji su zaista Bellatorove legende, a ne legende njihove najveće konkurencije…

Fanovi kritiziraju i sam izgled figurica. Dok je Fedor uglavnom hvaljen jer liči “na sebe”, potencijalni kupci kritiziraju izgled Roycea i Randyja jer, kako kažu u komentarima, nisu niti najmanje pogođeni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI