Travis Fulton slavio u borbi dvojca s najviše odrađenih borbi u povijesti

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.04.2019 18:49h Autor:

Fulton vs. Ritch

Jučer smo svjedočili pravom spektaklu za MMA sladokusce. Ruski M-1 održao je priredbu u Kaliforniji, a na njen program su stavili borbu Travisa Fultona i Shannona Ritcha, dvojca s najviše odrađenih MMA borbi u povijesti tog sporta.

Ovo nije bila glavna borba priredbe, ali je svakako bila borba koja je donijela najviše pažnje. Na ljestvici boraca s najviše MMA nastupa u povijesti, Fulton je uvjerljivo prvi s 321 odrađenom MMA borbom, Ritch je drugi sa 155 te je time iza sebe ostavio Dana Severna, Jeremya Horna i legendarnog Japanca Minowu, koji zatvara Top 5.

Što se tiče same borbe, Fulton je pokazao zašto je njegov omjer 200 u plusu, dok je onaj Ritcha oko 20-ak pobjeda u minusu. Rutinski je odradio posao u zapravo vrlo zabavnoj borbi. U prvoj rundi su brade jako dobro testirane, posebno putem nekoliko kvalitetno pogođenih kickova. Tempo nije bio visok, ali to nitko nije niti očekivao. No, svaki put kad se bori Travis Fulton, pasionirani MMA fanovi gledaju sa zanimanjem.

Legendarni Travis slavio je prekidom početkom druge runde. Prvo je Ritcha uzdrmao, nakon čega ga je odveo na pod te tamo prisilio na tapkanje. Doveo se u situaciju gdje je mogao krenuti opako udarati laktovima, što je Ritch prepoznao te se predao prije nego je primio značajniju štetu. Iz M-1 promocije su Fultona dodijelili “Super Fight” pojas, objasnivši kako je to pojas za njegove zasluge i sve što je kroz godine dao sportu. Njegova prva borba datira na sad već davnu 1996. godinu.

U glavnoj borbi priredbe slavio je Dakota Cochrane, savladavši Jamesa Warfielda, a vrijedan spomena je podatak kako je svoju 98. borbu odradila još jedna ikona. U pitanju je Travis Wiuff, koji je savladao JR Lugoa, čime je svoj profesionalni omjer doveo na 76 pobjeda i 22 poraza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Don’t kick me in the face 😠

Objavu dijeli Travis Fulton (@ironmantravisfulton)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI