Travis Browne: “Ne bih imao ništa protiv pridružiti se Rondi u WWE-ju” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.07.2018 13:03h Autor:

Travis Browne & Ronda Rousey

Bivša UFC prvakinja Ronda Rousey se sjajno snašla u pro-hrvačkoj organizaciji WWE. Iako je na početku njezine nove karijere bilo dosta skepse može li se olimpijska judašica dobro snaći u novoj ulozi, ona je pokazala da itekako može.

U vrlo kratkom vremenskom razdoblju se etablirala kao jedna od najpopularnijih pro-hrvačica u diviziji, a svi vjeruju da će uskoro postati RAW prvakinjom.

U isto vrijeme njezinom suprugu Travisu Browneu (18-7-1) ne ide pretjerano dobro. Nakon dugačkog niza poraza u UFC-u, Browne je svoju MMA karijeru stavio na čekanje i sada je tek suprug super zvijezde.

Poznati TMZ Sports ga je uhvatio na aerodromu te su ga upitali ima li šanse da i njega vidimo u WWE-u kao dio tandema sa svojom suprugom. Odmah na startu je naglasio “kako je ovo Rondino vrijeme i da se on s njom ne može uspoređivati…”.

“Ronda je puno popularnija od mene, to nije teško shvatiti. Ali to je u redu”, smatra Browne i dodaje:

“Ne znam, i dalje imam ugovor s UFC-om u ovom trenutku. Ali nikada neću reći ne, ali moramo vidjeti što i kako. Ovo je Rondin trenutak u WWE-ju. Ubija, osvaja svijet… Najprije je preuzela UFC, sada preuzima WWE, jednostavno dominira”, objašnjava Browne.

Ipak, dojam je da bi Browne eventualni poziv kečerske organizacije prihvatio bez previše razmišljanja. Pogotovo ako znamo da je  redom gubio od Velasqueza, Werduma, Lewisa i Oleynika.

“Ali nikada ne bih odbacio mogućnost da radim u WWE-ju, volio bih raditi sa svojom suprugom. To bi bilo zabavno. Mogli bi biti mješoviti tag team”, zaključuje Amerikanac.

Čitav razgovor s Browneom pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI