Tragična smrt u Rusiji: MMA borac kružnim udarcem ubio snagatora (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.08.2017 10:33h Autor:

Screenshot

Ulična makljaža u ruskom gradu Khabarovsku, koja se prema izvještaju lokalne policije dogodila u rano jutro 20. kolovoza, je završila tragičnom smrću svjetskog prvaka u dizanju utega Andreyja Dracheva.

Prema pisanju Crime Russia, koji je prvi prenio vijest, Anar Ziranov, ruski MMA borac, je identificiran od strane policije kao čovjek koji je odgovoran za smrt Dracheva. Kao što se u videu vidi, najprije je kružim udarcem nogom pogodio snagatora, da bi ga zatim nekoliko puta udario šakom dok je ovaj već bio u nasvijesti te je nepomično ležao na podu. Ubojstvo je snimljeno nadzornim kamerama te su snimku istog prenijeli gotovo svi ruski mediji.

32-godišnji Drachev je bio europski i svjetski prvak u dizanju utega. Također se u posljednje vrijeme počeo vrlo uspješno baviti bodybuildingom. Prema pisanju ruskog tiska na nedavno održanom regionalnom prvenstvu u bodybuildingu se prvi puta službeno natjecao te je odmah osvojio prvo mjesto u kategoriji “Ekstremni bodybuilding”.

Uzrok smrti Dracheva je, prema pisanju medija, unutarnje krvarenje u mozgu. Iako je snagator brzo prebačen u bolnicu, ozljede su bile toliko ozbiljne da ga liječnici nisu uspjeli spasiti. Vrlo brzo po hospitalizaciji Drachev je preminuo.

Anar Ziranov je navodno i dalje u bijegu, a policija intenzivno traga za ubojicom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI