Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Toquinho tek u 32. dobio prvu rođendansku tortu | Fight Site

Toquinho tek u 32. dobio prvu rođendansku tortu

Ostale vijesti 01.03.2012 10:01h Autor:

Rousimar Palhares - torta

UFC-ov majstor za poluge na noge, Rousimar Palhares, je 20. veljače proslavio svoj prvi rođendan uz pravu slavljeničku tortu. Tek kada je kročio u 32. godinu.

S obzirom da dolazi iz izuzetno siromašne obitelji i da je Toquinho već kao dijete morao obavljati teške fizičke radove u polju, nije imao prilike kao ostali vršnjaci slaviti rođendane slatkišima i kolačima. Danas je situacija ipak malo bolja. Brazilac je uspješan UFC borac koji bi s još nekoliko pobjeda mogao stići i do šanse za pojas prvaka u srednjoj kategoriji. Na siromašne dane će ga podsjećati ožiljak na prsima iz mladosti. Toquinho je jednom prilikom ispao iz kamiona i prilikom pada zadobio veliku posjekotinu. S obzirom na neimaštinu, roditelji su mu ranu “zakrpali” ljepljivom trakom.

Nadamo se ipak da će Palhares zadržati fair play kao u posljednjem meču kada je na vrijeme pustio odlično odrađeni heel hook i da će pokazati svoje borilačke kvalitete koje nedvojbeno posjeduje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI